Facebook Twitter
Are you sirius? διαδικτυακό φωτορομάντζο
Έτσι μπράβο, αυτό είναι! συνέχισε έτσι και στις φωτογραφίες παρακάτω!

Έτσι μπράβο, αυτό είναι! συνέχισε έτσι και στις φωτογραφίες παρακάτω!

E1: Ερμής - Αρ Γιου Σείριους;Ερμής
Επεισόδιο 1


Κάποιες βίλλες έχουν ασυλία.

Σε κάποιες βίλλες αποφασίζουν για τις τύχες μας.

Σε άλλες βλέπουμε τα πάντα στο εσωτερικό τους. Σε κάποιες άλλες μόνο όσα οι ιδιοκτήτες μας επιτρέπουν να δούμε.

Σε κάποιες υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Σε άλλες χλιδή και υποκρισία.

Σε όλες όμως κρύβεται μια έκπληξη.

Μεταφρασμένη μέσα από τα μάτια όποιου κληθεί να την αποκαλύψει.

 Μουσική φωτορομάντζουΤο ζεύγος Χλίδογλου είχε ξυπνήσει αποφασισμένο. Θα έσωζαν τον όμιλο με μια πρωτοποριακή καινοτομία! Θα απέλυαν όλους τους υπαλλήλους και θα έπαιρναν άνεργους με αντάλλαγμα την δωρεάν εργασία! Για να ξεσκουριάσουν και να νοιώσουν την χαρά της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο! Μιά τέτοια κίνηση θα τους εξασφάλιζε ατιμωρησία! Θα γινόντουσαν παράδειγμα προς μίμηση. Η κυβέρνηση θα υποκλινόταν μπροστά τους!
Tα κτήνη κάνουν ότι μπορούν για να πολεμήσουν την υγιή επιχειρηματικότητα.
Θέλω να απολυθούν όσοι ευθύνονται για το δημοσίευμα. Όσοι σπίλωσαν την υπόληψη μου.

Πάει καιρός από τότε που η Άρτεμις και ο Θεόδουλος ήταν ερωτευμένοι. Τώρα πια απλά ζούσαν στην ίδια έπαυλη. Εκείνη δεν του συγχωρούσε την αδιαφορία του και τις απιστίες του,εκείνος δεν της συγχωρούσε ότι είχε μαλλιά. Τους ένωνε όμως η αγάπη τους για το χρήμα και η απέχθεια τους για τους φτωχούς.
Βρήκα έναν άστεγο έξω από το σπίτι. Κάλεσα το 100.
Καλά έκανες. Ίσως κάτι ήθελε να αρπάξει από τον κάδο.

Η αλήθεια είναι ότι εκείνη είχε προσπαθήσει να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα τους. Μέχρι και τα μαλλιά της είχε κόψει. Τον Θεοδουλο όμως δεν τον συγκινούσε τίποτα. Μόνο το θρόισμα των χαρτονομισμάτων και η ανασφάλιστη εργασία. Εκείνη του θύμιζε την εποχή που ήταν ένας απλός υπάλληλος του πατέρα της και για αυτό την μισούσε.
Θα βγάλω λεφτά και θα πάρω μίζες. Τί άλλο;
Θα γινόμουν πολύ τολμηρή αν ρωτούσα τί θα κάνεις σήμερα;
Τί έπαθες και ρωτάς; Σε πείραξε η αιθαλομίχλη από τα τζάκια μήπως;
Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι φτωχοί έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν. Επίτηδες το κάνουν. Άλλο όμως σκεφτόμουνα. Να... μήπως κάναμε μια βόλτα... μαζί εννοώ.
#
Το θράσος σου δεν έχει όρια! Άκου βόλτα! Ξέχασες τί μου είπες χθες; Ότι οι αναστεναγμοί σου δεν ήταν από ηδονή αλλά από τον φρονιμίτη! Που ακούστηκε φρονιμίτης σε γυναίκα της ηλικίας σου; Ε;!
Αυτό δεν έπρεπε να το πεις! Είχε δίκιο ο μπαμπάς που πάντα έλεγε ότι είσαι αγριάνθρωπος!

Η Άρτεμις ήταν συντετριμμένη από τα λόγια του.Δεν έφταιγε εκείνη για την ποιότητα των δοντιών της ούτε για το ότι είχε 15 χρόνια να της χαρίσει έναν οργασμό! Αλλά εκείνος δεν έχανε ευκαιρία να την πληγώσει.Η πιστή γκουβερνάντα την συμπονούσε βαθιά. Αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς.
Κυρία Χλίδογλου είναι η ώρα για το ποιοτικό μισάωρο των παιδιών. Να τα φέρω;
Αχ! ναι! Τουλάχιστον τα αγγελούδια μου δεν θα με προδώσουν ποτέ. Με λατρεύουν!
Την μισωωώ!
Αν δεν μας πληρώσεις δεν πάμε.
Μην είστε χαζοί ρε! Θα μας δώσει παιχνίδια!
Το καλό που σου θέλω κράτα μας μακρυά της.
Σταματήστεεεε! Αν σας ακούσει θα μας διώξει!

Όταν η Άρτεμις έκανε την πρώτη της κόρη αποφάσισε να διατηρήσει το σώμα της άψογο και να μην κάνει άλλα παιδιά. Όμως ο πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν για να ευχαριστήσει τον Θεόδουλο για το δάνειο στην χώρα του,τους έκανε δώρο τέσσερα ορφανά. Χωρίς δικαίωμα επιστροφής.
# Εμένα πάντως ο μισθός μου  μια χαρά με φτανει για νοίκι και  λογαριασμούς, μένει απλά να κόψω το φαγητό και να μάθω να τηλεμεταφέρομαι.
Αν δεν μου πάρεις ελέφαντα, θα πω στα κανάλια ότι μας δέρνεις.
Αργεί να τελειώσει η ποιότητα;
Πρέπει να μείνουμε πολύ ακόμη;
Απ'ότι βλέπω ο όμιλος καταγράφει τεράστια κέρδη. Θέλω λούνα παρκ. Δικό μου.
Μαμαααά! Με πονάει!
Δεν είναι μαμά μας!

H Άρτεμις μπορεί να μισούσε τους φτωχούς αλλά λάτρευε την δημοσιότητα που της χάριζαν οι φιλανθρωπίες που τους έκανε. Στο γκαλά που ετοίμαζε όμως είχε προκύψει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. H σπάνια ποικιλία βεραμάν τριαντάφυλλων που έδεναν αρμονικά με τα γκρενά τραπεζομάντηλα,δεν θα μπορούσε να παραδοθεί στην ώρα της. Κάτι που πραγματικά δοκίμαζε τις αντοχές της.
Δεν είναι μέρα αυτή που ζω. Όλοι είναι εναντίον μου.
Μικρό το κακό! Οι σωμόν κουρτίνες με την αμερικάνικη πιέτα θα σας κάνουν περήφανη!

Aυτό το γκαλά έπρεπε να λάμψει από χλιδή! Να κλείσει τα στόματα όσων πίστεψαν ότι η εμπλοκή του ονόματος τους σε λίστα θα σήμαινε την πτώση της αυτοκρατορίας τους. Να μονοπωλήσει τις ειδήσεις και τα κοσμικά νέα! 
Πες μου κι άλλα. Μίλα μου αντικειμενικά για το πόσο τέλεια θα είμαι!
Θα φοράτε διαμαντένια τιάρα, χρυσοποίκιλτα γοβάκια, νηστικά παιδάκια θα σας χειροκροτούν, κανάλια απ'όλο τον κόσμο, φωτογράφοι, φλας!
Η ψυχική ανάταση όμως της Αρτέμιδος δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Ο Τζώννη εισέβαλλε σε ένα από τα σαλόνια της έπαυλης απειλητικά αρρενωπός και σκανδαλωδώς εξοργισμένος. Η φρικτή αποκάλυψη που έφερνε μαζί του θα προκαλούσε σεισμό!
Δεν έπρεπε να σε αγαπήσω αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Ας πει ο Σαμαράς στον Θεό να με τιμωρήσει.
Α! μια που μιλάνε δεν τον καλεί κιόλας; Πάω τώρα, τα παιδάκια με περιμένουν να προβάρουμε το χειροκρότημα.

Aπό τότε που ο Τζώννη είχε μάθει πως η μεγάλη κόρη της Αρτέμιδος είχε σφράγισμα στο ίδιο δόντι με εκείνον,οι υποψίες ότι ήταν κόρη του τον είχαν στοιχειώσει.Το τεστ dna τις είχε επιβεβαιώσει. Η διάδοχος της δυναστείας Χλίδογλου ήταν κόρη του! 
Τί ήθελες να κάνω; Ο πατέρας μου θα με αποκλήρωνε αν σε παντρευόμουν.
Πώς μπόρεσες να μου στερήσεις το αίμα μου; Να με εξαπατήσεις σαν να είμαι κανένας τυχαίος;
Ο πόνος του για την προδοσία της ήταν αβάσταχτος όπως και ο δικός της. Τί να έκανε όμως; Πώς να πρόδιδε την τάξη της και την περιουσία της; Πώς θα μπορούσε να ενώσει την ζωή της με έναν φτωχό βιοπαλαιστή; Δεν μπορούσε να καταδικάσει στην μιζέρια ένα αγέννητο αθώο βρέφος!
Μηηηηη! Χθες έκανα μπότοξ!
Ό,τι και να κάνεις, η ασχήμια της ψύχης σου δεν κρύβεται!

Ο προδομένος Τζώννη έριξε ένα τελευταίο βλέμμα στην γυναίκα που λάτρεψε. Ακόμα και τώρα έτσι όπως την έβλεπε πεσμένη, αυτό που κατά βάθος ήθελε ήταν να κυλιστεί μαζί της στο πάτωμα. Όμως όχι! Η ατιμία της ήταν ασυγχώρητη. 
Ποτέ δεν σεβάστηκες την παράλληλη ζωή μου.
Είχε δίκιο η μάνα μου. # Τελικά κάποιες γυναίκες είναι σαν το κρασί. Της παρέας.
Δεν είμαι καθόλου καλά και δυστυχώς τα μαγαζιά είναι κλειστά.

H Αγάπη ήταν η καλύτερη φίλη της Αρτέμιδος Χλίδογλου. Εκείνη που στεκόταν πάντα δίπλα της περήφανη σαν λαμπάδα σε όλα τα φιλανθρωπικά γκαλά. Εκείνη που με την άδολη αφοσίωση της την στήριζε και την παρηγορούσε.
Αχ! Βρε Άρτεμη # δεν είναι ότι δεν θέλω να σε δω αλλά έχει μια ωραία ταινία το Alter απόψε!
Είδες μωρό μου; Έκοψα και εγώ τα μαλλιά μου για να μην ζηλεύεις.
Αχ εσύ! Αν σου ζητήσω να τα ξυρίσεις; Θα το κάνεις;
Μ'αρέσεις όταν γίνεσαι ακραίος.
Έλα λοιπόν, καταδίκασέ με λίγο να δω κάτι που θέλω.

Ο παράνομος δεσμός της Αγάπης με τον Θεόδουλο Χλίδογλου ήταν ντυμένος με αγάπη και αισθήματα και με άκρα μυστικότητα. Άν η Άρτεμη τους ανακάλυπτε η ζημιά θα ήταν ανεπανόρθωτη. Εκείνος θα έχανε την διεύθυνση του Ομίλου και εκείνη θα έχανε την ευκαιρία να φωτογραφίζεται δίπλα της.
Οh! My God! Που είναι το σκουλαρίκι μου; Και σου είχα πει, μην μου κάνεις δώρο κοσμήματα. Προτιμώ μετρητά.
Και εγώ σου έχω πει να μου λες τα κακά νέα μετά το sex. Μετά. Ποτέ πριν.

Ο καρπός ενός άλλου παράνομου έρωτα - της Αρτέμιδος και του Τζώνυ του σωφέρ της - ήταν κινητή προσβολή σε κάθε αξιοπρεπές σπίτι της εγχώριας πλουτοκρατίας. Δεν της έφταναν λέει τα αμύθητα πλούτη της για να είναι ευτυχισμένη. Kάτι για κατάθλιψη ψέλλιζε,για απρόσωπες σχέσεις, για αποξένωση, για αδικία. Κάποιος κάτι της έριχνε στο ποτό, δεν εξηγείται αλλιώς!
# Πεθαίνουμε στα 20 μας θάβουν στα 80.
Μάνα θα το ρίξω στα ναρκωτικά. Δεν παλεύεται αλλιώς η φάση εδώ μέσα.
Τουλάχιστον βάλε μπουφάν.

Αυτό το παιδί ήταν πάντα προβληματικό. Δεν χαιρόταν να κάνει ψώνια! Ένοιωθε παράταιρη λέει σε αυτόν τον κόσμο της απληστίας. Κατηγορούσε την Άρτεμη για αδιαφορία και υποκρισία. Ποιά; Εκείνη που την είχε μεγαλώσει με τις καλύτερες Φιλιππινέζες! 
Εκεί που έπινα μια μπύρα στο κρεβάτι σου, βρήκα αυτό. Της Αγάπης δεν είναι; Γιατί χλώμιασες;
Δεν πιστεύω να την έπινες σε μπουκάλι! Στο κρεβάτι μου είπες;
Το σκάνδαλο Χλίδογλου μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στα ΜΜΕ. Τα τηλεοπτικά συνεργεία μάχονταν για την είδηση. Ακούραστες οι ρεπόρτερ προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν την αποκλειστικότητα. To κοινό διψούσε για την αλήθεια και εκείνες για την αναγνώριση.
Είμαι εδώ για να απαντήσω σε καυτά ερωτήματα! Πέτυχε το τελευταίο μπότοξ της Άρτεμις Χλίδογλου; Απαντήστε και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση όπου ένας υπερτυχερός κερδίζει μία μεταχειρισμένη χύτρα ταχύτητας! Προλάβετε!
Έχω πληροφορίες ότι όποιος προσπαθήσει να συγκαλύψει το σκάνδαλο Χλίδογλου θα διωχθεί με τον κουκουλονόμο.

Ο πόλεμος της τηλεθέασης ήταν σκληρός. Οι δαιμόνιες ρεπόρτερ αγωνίζονταν για να είναι έγκυρες και έγκαιρες. Δεν έπρεπε να απογοητεύσουν το κοινό τους που έδινε την δική του μάχη μπροστά στις οθόνες της τηλεόρασης ακούραστα και αποφασιστικά.
Δεν έχεις καμία τύχη. Είμαι πιο ξανθιά από εσένα.
Ναι, αλλά βάζεις κόκκινες γραμμές στην παραπληροφόρηση ενώ εγώ όχι.
Έλεος! Σε ένα τέταρτο σας είπαμε είναι η έκτακτη σύνδεση!
Τζώνυυυυ! Γύρνα πίσω!
Ποιός Τζώνυ? Ο Βαβούρας; Ο Καλημέρης; Ο Θεοδωρίδης;

H Άρτεμη είχε καταλάβει πως ο Τζώνυ ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που την λάτρευε. Δεν την ένοιαζαν ούτε τα φλας, ούτε τα κανάλια. Μόνο εκείνος και τα στιβαρά του μπράτσα που όταν την τύλιγαν την έκαναν να ξεχνάει ακόμα και την λαϊκή του καταγωγή. Έπρεπε να τον βρει και να του ζητήσει να γυρίσει πίσω. Θα προλάβαινε;
Α! Παραπάτησα! Κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν την ελεύθερη φωνή μου!
Φτηνό το κόλπο που στήσατε για να αποφύγετε να απαντήσετε.
Αν εξαιτίας σου χάσω τον Τζώνυ, θα επιτάξω όλο το κανάλι!

Ο Τζώνυ δεν έμελλε να βρεθεί. Θα έκλεινε άλλη στην καυτή αγκαλιά του. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια για την Άρτεμη. Η τελευταία της σκέψη πριν λουστεί στο άσπρο φως της αφύπνισης ήταν τα στιβαρά του μπράτσα και οι πιστωτικές της κάρτες. Μετά...σιωπή.
Άν κάποιος δεν ξυπνάει μόνος του, κάτι πρέπει να τον ξυπνήσει.
Αναλαμβάνω δράση.

Η Άρτεμη Χλίδογλου δεν ήταν πια μια στυγνή καπιταλίστρια. Ήταν μια Δοξαπατρίδης που στα ντελικάτα χέρια της με το άψογο μανικιούρ κρατούσε τις τύχες μας. H ώρα της λύτρωσης από τα δεινά πλησίαζε αλλά δεν είχε ακόμα φτάσει. Εκείνη την έφερνε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά. Από την απελπισία ως την σωτηρία μας, μία θεϊκή καταγωγή δρόμος.
Στον Σείριο αδερφές μου. Στον Σείριο.

... συνεχίζεται

Επόμενο επεισόδιο Ε7: "Ψεκάστε μας!", στις 28 Φλεβάρη 2013.
ΛΑρτεμις
Επεισόδιο 6    

Διαδικτυακό φωτορομάντζο, επεισόδιο 7: Ψεκάστε μας!
Επόμενο επεισόδιο: πρόλογος

 

Κάντε την καρδιά σας πέτρα και αντέξτε μέχρι τις 28 Φλεβάρη για να πάρετε απάντηση στα καυτά ερωτήματα που σας ταλανίζουν.

 


Άρτεμις Χλίδογλου

Θεόδουλος Χλίδογλου

Ντεκορατέρ

Τζώνυ (ο Σοφέρ)

Ηλέκτρα (μεγάλη κόρη)

Άσπονδη φίλη

Δημοσιογράφος

Credits: Πρωταγωνιστές
Σκηνοθεσία

Απο μηχανής Θεός

Κείμενα-Διάλογοι

Βοηθός Παραγωγής

Κομμώσεις

Ηχητική Επιμέλεια

Εν άγνοία τους έγραψαν επίσης οι παρακάτω φίλοι μας (#). Τους ευχαριστούμε!

#Κάποιες γυναίκες είναι σαν το κρασί. Της παρέας.

#Εμένα πάντως ο μισθός μου μια χαρά με φτανει για νοίκι και λογαριασμούς, μένει απλά να κόψω το φαγητό και να μάθω να τηλεμεταφέρομαι.

#δεν είναι ότι δεν θέλω να σε δω αλλά έχει μια ωραία ταινία το Alter απόψε!

#Πεθαίνουμε στα 20 μας θάβουν στα 80.

 

Credits: Συντελεστές

Κινητήρας Στούντιο
Embryo Design
Kolectiva
Kolectiva
Production/Παραγωγή

Protagon Comedy Lab Sklavenitis Corfu Beer For Free Anchors Away Yacht Story Umane Athens Interview Remake Διακόσμηση
Credits

Ε2: Αφροδίτη
Ε1: Ερμής
Ε0: Επεισόδιο
Ε5: Ποσειδώνας
Ε4: Εστία
Ε3: Απόλλωνας
Ε7: Ψεκάστε!'
Ε6: Άρτεμις
Credits

Αρ Γιου Σείριους? Teaser
QR Code for areyousirius.gr
QR Code, www.areyousirius.gr, διαδικτυακό φωτορομάντζο
Σκανάρετε το QR με το smartphone σας για να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση.


All Rights Reserved ©2013 AreYouSirius? | Created by embryodesign